-7% Sale!

Extra csomag

10 720 Ft 10 000 Ft

Egészségtudatos, felelősségteljes anya vagy! Tudod, hogy milyen veszélyekkel járhat a nem megfelelő minőségű tisztítószerek használata; nem mindegy mit lélegzik be gyermeked, mit vesz a szájába, és hogy milyen baktériumokkal találkozik otthonotokban. Extra csomagunkat úgy állítottuk össze, hogy minden Stilianos Baby Care terméket tartalmaz, ráadásul nagyon kedvező áron! A legjobb választás, ha úgy döntesz, hogy lecseréled az összes eddigi tisztítószeredet egy magyar gyártmányú, növényi hatóanyagot tartalmazó, zöld termékcsaládra.

Extra csomagunkat úgy állítottuk össze, hogy a nyolc kedvenc babamama termékünket tartalmazza.

Az Extra csomag tartalma:

Babamama mosogatószer– Mert nem mindegy, hogy mivel mosogatsz! Babamama mosogatószerünkkel az összes babaterméket el tudod mosogatni, legyen az itatópohár, cumisüveg, cumi, étkészlet, tányér.

Játéktisztító– A láthatatlan ellenségek hatékony ellenszere! Használhatod műanyag-, fa-, de akár plüss játékokhoz is!

Általános felülettisztítóA játékos takarításért! Használhatod gyermekbútorok takarításához, de ideális például etetőszék tisztán tartásához is.

Cseppmentes ablaktisztító Az alkoholmentes megoldás. Folt- és csíkmentesen szárad, az ablakpucolás könnyed és gyors megoldása!

Univerzális padlótisztító– Tökéletesen tisztít, viszont a száradás közben nem szabadulnak fel káros anyagok, így teljesen biztonságosan használható kisgyermekes házban, vagy háziállatok mellett is.

Zsíroldó– Használatához nem szükséges védőfelszerelés, ugyanis nem tartalmaz semmilyen maró hatású vegyületet, csupán növényi hatóanyagokat. Így a könnyedség mellett azt fogod még észrevenni, hogy nem fullaszt és nem irritálja a bőrödet sem, miközben hatékonyan tünteti el a zsíros lerakódásokat.

Háztartási vízkőoldó– A háziasszonyok egyik kedvenc terméke. Vásárlói visszajelzések alapján a fürdőszobai tükörfelületek lassabban vízkövesednek vissza a hagyományos vízkőoldók használatához mérten. Hatékonyságát számtalan vásárlói visszajelzés is alátámasztja. Használható konyhai berendezéseken, alkalmas a fém vízforralók átmosására is.

Folyékony Mosószer a vegyi anyag mentes mosásért! Vízlágyító hatású, színes és fehér ruhákra egyaránt alkalmazható, ráadásul szuper hatékony. Folyékony mosószerünk kiválóan alkalmas mosható pelenkák mosásához is!

75 készleten

Share

Leírás

CLEANNEa takarítás új élménye

BabyCare Extra csomag
A Cleanne tisztítószerek magyar szabadalommal ellátott, magyar gyártású, természetes alapanyagokból előállított termékek.
Rohanó világunkban megteszünk mindent az egészségünk érdekében, odafigyelünk arra, hogy mit
eszünk, mozgunk, sportolunk, méregtelenítünk és tisztán tartjuk a környezetünket.
De mi van akkor, ha pont az egészségünk megőrzése céljából végzett munka során mérgezzük magunkat?
Nem mindegy, hogy a tisztaságot hogyan teremtjük meg magunk körül!
Felmérések alapján a mai háztartásokban fertőtlenítésre és általános tisztításra használt szerek jelentős többsége egészség- és környezetkárosító méreganyag. Válassz természetes alapanyagú, egészségére és környezetére nem káros terméket!
Üdvözlünk a Cleanne világában, ismerd meg termékeinket, küldetésünket!
Számunkra fontos, hogy egyaránt odafigyeljünk szűkebb és tágabb környezetünkre. Szemléletünk középpontjában a természet és az ember megóvása áll, mindamellett, hogy élhető környezetet teremtünk magunk körül!

CLEANNE

– magyar termék
– fókuszában a környezetvédelem áll
– tudatosságot hoz a takarításba
– szem előtt tartja gyerekeink jövőjét
– termékeivel valóban könnyed a takarítás

A Cleanne termékek:

– magas hatásfokú tisztítószerként alkalmazhatóak bármely területen és felületen
– veszélyes kórokozóktól mentes környezetet biztosítanak számunkra
– mikrobiológiailag könnyen lebomló anyagok
– sokoldalúan használhatóak
– használatával a tisztaság „jó illatát” érezhetjük
– mesterséges illatanyagoktól és adalékanyagoktól mentes

További információk

Tömeg 3.5 kg
Kérjük válasszon ajándék plüssfigurát!

Csiga Csaba, Bagoly Benő, Repülő, Pöttyös Katica