-4% Sale!

Simple csomag

4 160 Ft 4 000 Ft

Egészségtudatos, felelősségteljes anya vagy! Tudod, hogy milyen veszélyekkel járhat a nem megfelelő minőségű tisztítószerek használata; nem mindegy mit lélegzik be gyermekünk, mit vesz a szájába, és hogy milyen baktériumokkal találkozik otthonotokban. A Simple csomagunkat úgy állítottuk össze, hogy a négy alap Stilianos Baby Care- Cleanne termékünket tartalmazza. Ezek a termékek fogynak tapasztalataink szerint a leggyorsabban, így könnyedén fel tudod tölteni otthoni Cleanne készletedeidet segítségével.

A Simple csomag tartalma:

Általános felülettisztító– A játékos takarításért! Használhatod gyermekbútorok takarításához, de ideális például etetőszék tisztán tartásához is.

Babamama mosogatószer– Mert nem mindegy, hogy mivel mosogatsz! Babamama mosogatószerünkkel az összes babaterméket el tudod mosogatni, legyen az itatópohár, cumisüveg, cumi, étkészlet, tányér.

Cseppmentes ablaktisztító– Neked is van minimum egy olyan családtagod, aki maszatol és méregeti a foltokat az üvegen? Nekünk is volt… Cseppmentes Ablaktisztítónknak hála az ablakpucolás nem fáradtság többé! Használata után nincs alkoholos illat, csak frissesség és tisztaság.

Játéktisztító– A láthatatlan ellenségek hatékony ellenszere! Használhatod műanyag-, fa-, de akár plüss játékokhoz is!

75 készleten

Cikkszám: SCC201 Kategória: Címkék: , ,
Share

Leírás

CLEANNE
a takarítás új élménye

A Cleanne tisztítószerek magyar szabadalommal ellátott, magyar gyártású, természetes alapanyagokból előállított termékek.

Rohanó világunkban megteszünk mindent az egészségünk érdekében, odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, mozgunk, sportolunk, méregtelenítünk és tisztán tartjuk a környezetünket.

De mi van akkor, ha pont az egészségünk megőrzése céljából végzett munka során mérgezzük magunkat?
Nem mindegy, hogy a tisztaságot hogyan teremtjük meg magunk körül!

Felmérések alapján a mai háztartásokban fertőtlenítésre és általános tisztításra használt szerek jelentős többsége egészség- és környezetkárosító méreganyag. Válassz természetes alapanyagú, egészségére és környezetére nem káros terméket!

Üdvözlünk a Cleanne világában, ismerd meg termékeinket, küldetésünket!

Számunkra fontos, hogy egyaránt odafigyeljünk szűkebb és tágabb környezetünkre. Szemléletünk középpontjában a természet és az ember megóvása áll, mindamellett, hogy élhető környezetet teremtünk magunk körül!

A CLEANNE

– magyar termék
– fókuszában a környezetvédelem áll
– tudatosságot hoz a takarításba
– szem előtt tartja gyerekeink jövőjét
– termékeivel valóban könnyed a takarítás

A Cleanne termékek:

– magas hatásfokú tisztítószerként alkalmazhatóak bármely területen és felületen
– veszélyes kórokozóktól mentes környezetet biztosítanak számunkra
– mikrobiológiailag könnyen lebomló anyagok
– sokoldalúan használhatók
– használatával a tisztaság „jó illatát” érezhetjük
– mesterséges illatanyagoktól és adalékanyagoktól mentesek

További információk

Tömeg 4.2 kg

Érdekelhetnek még…