Szőnyeg- és kárpittisztító

1 490 Ft

Viszlát makacs foltok! Sok anyuka ismeri az érzést, amikor hirtelen pár percnyi csend után gyermekünk mosolygó arca mellett virít a kanapén egy csoki-, vagy festéknyom. De elég egy óvatlan pillanat és máris a kedvenc szőnyegünkön éktelenkedik egy kis narancslé vagy zöldségfolt. Ha Cleanne van a háztártartásban ez többé nem okoz egyetlen pillanatnyi megilletődést sem. Természetes anyagokat tartalmazó Szőnyeg- és kárpittisztítónk sokféle kárpit és szőnyeg tisztítására alkalmas, könnyedén bánik el a makacs foltokkal is. Használata nem irritálja a nyálkahártyát, nem károsítja a bőrt, nincs vegyszeres kipárolgása, így kisgyermekes családok vagy háziállatokkal rendelkezők számára is ideális választás.

Használata egyszerű: a terméket felrázás után permetezd a felületre, ha kell használj mikroszálas törlőkendőt és hagyd megszáradni. Régebbi vagy makacs foltok esetén meleg vízzel nedvesítsd be a felületet. Érzékeny anyag esetén használat előtt végezz színpróbát!

Termékjellemzők:
– nem veszélyes a keverék
– növényi hatóanyagot tartalmaz
– biológiailag lebomlik
– nem irritatív
– környezet- és emberbarát
– kiszerelés: 0,5 liter
– minőségét 24 hónapig megőrzi

Környezetbarát, prémium minőségű termék; növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással. Használható különböző anyagú szövetfelületeken, de használat előtt mindig végezz színpróbát! Használatakor nedvesítsd be vízzel a szennyezett felületet, majd fújd rá a szert és hagyd megszáradni; makacs szennyeződés többszöri felvitelt igényelhet. Akkreditált tesztek bizonyítják gombaölő és baktériumölő hatását is. Emberi fogyasztásra nem alkalmas, maximális hatóerejét 60 fokon fejti ki.

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, víz.
Ezek alapján 5 százaléknál kevesebb anionios felületaktív anyagot, illatanyagot és természetes összetevőket tartalmaz.
A CLP-rendelet értelmében a mosogatószer nem minősül veszélyes keveréknek, normál használat mellett nem irritálja a bőrt, nem okoz káros hatást szembe vagy szájba kerülve, élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik. Gyermekre és élőállatra nem jelent veszélyt.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal 36 80 20 11 99.

Gyártási hely: Magyarország

button_download_safetysheets

268 készleten

Cikkszám: SCC009 Kategória: Címkék: ,
Share

Leírás

CLEANNE
a takarítás új élménye

A Cleanne tisztítószerek magyar szabadalommal ellátott, magyar gyártású, természetes alapanyagokból előállított termékek.

Rohanó világunkban megteszünk mindent az egészségünk érdekében, odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, mozgunk, sportolunk, méregtelenítünk és tisztán tartjuk a környezetünket.

De mi van akkor, ha pont az egészségünk megőrzése céljából végzett munka során mérgezzük magunkat?
Nem mindegy, hogy a tisztaságot hogyan teremtjük meg magunk körül!

Felmérések alapján a mai háztartásokban fertőtlenítésre és általános tisztításra használt szerek jelentős többsége egészség- és környezetkárosító méreganyag. Válassz természetes alapanyagú, egészségére és környezetére nem káros terméket!

Üdvözölünk a Cleanne világában, ismerd meg termékeinket, küldetésünket!

Számunkra fontos, hogy egyaránt odafigyeljünk szűkebb és tágabb környezetünkre. Szemléletünk középpontjában a természet és az ember megóvása áll, mindamellett, hogy élhető környezetet teremtünk magunk körül!

A CLEANNE

– magyar termék
– fókuszában a környezetvédelem áll
– tudatosságot hoz a takarításba
– szem előtt tartja gyerekeink jövőjét
– termékeivel valóban könnyed a takarítás

A Cleanne termékek:

– magas hatásfokú tisztítószerként alkalmazhatóak bármely területen és felületen
– veszélyes kórokozóktól mentes környezetet biztosítanak számunkra
– mikrobiológiailag könnyen lebomló anyagok
– sokoldalúan használhatók
– használatával a tisztaság „jó illatát” érezhetjük
– mesterséges illatanyagoktól és adalékanyagoktól mentesek

További információk

Tömeg 0.58 kg

Érdekelhetnek még…